Espoolaista kypsää jalkapallokulttuuria jo vuodesta 1985 !

Laji Jalkapallo
Kotipaikka Espoo
Sarja JKKI-35 Perus
Jäseniä 46
Joukkueella ei ole julkisia tapahtumia. Ole hyvä ja kirjaudu sisään nähdäksesi tapahtumat.
Ville

KasvU-Boxit 1-2 (0-2)

Kohti kärkisijoja!

Keli oli mitä kaunein kun korpivaellukselle Solvallaan lähdettiin, ilmassa leijui erämaan tuoksu ja kolme pistettä. Viimeiset sieltä tulikin, mutta oli melkoisen puurtamisen takana.

Tähän väliin haluaisin ystävällisesti taas huomauttaa tämän paikan (Nimenhuudon) tärkeydestä. Joo, kyllä minä aika usein yhteilen perään, sekä ymmärrän olettaa "ehkä" -statuksella ennemmin OUT kuin IN -miehistöön. Mutta tärkeää olisi luottaa että kun on IN, niin on tulossa. (Vuodatus ihan vaan muistutuksena)

Eilen oli ihan viime metreille miehistöpula, onneksi asia saatiin Kiks'attua. Saatiin ottelu avattua täydellä miehistöllä, ja yhdellä huilivuorolla.

Oli sangen raskas ja iso kenttä, pelilliset hienoudet jäi vähiin mutta hikeä saatiin vuodatettua oikein kunnolla.
Sarjajumbo KasvU oli vaikea ja yllättävän liikkuva vastustaja, joka kamppaili joka tilanteesta suurella sydämellä. Meillä taas jalat juurtui jo alkumetreillä tekonurmeen kiinni, eikä syöttäminenkään ollut yhtä helppoa kuin esimerkiksi Karakalliossa.
Valtteri joutuikin torjuntatehtäviin ihan tasaisin väliajoin, tosin oli meilläkin omat hetkemme.
Yksi johtikin avausmaaliin, kiitos Pertun tarmokkaan nousun ja kärkkärisijoituksen. Kerrassaan upea maali ja Peran jatkaa vahvaa syysvirettänsä.

Ensimmäisellä jaksolla iso kenttä aiheutti pakan levähtämisen, jättäen raot (Ei Ravattinen) puolustuksen ja keskikentän välillä vähintään 110m pituisiksi. Jos totta puhutaan oli vastustajallakin sama ongelma, joten peli lainehti aika päättömästi edestakaisin.
Jonkun aallon päätteeksi tehtiin sitten voittomaali, kun Gary pääsi tälläämään kuljetuksen päätteeksi 2-0. Upea osuma toinenkin oli ja antoi tarvittavaa hengitystilaa.

Tauolla sitten itse kukin hengitti aika syvään, muutamat sankarit näytti siltä että olisi tullut juosten Solvallaan mutta vielä oli puolisen tuntia pelattava.

paketti saatiin ehkä hieman paremmin toisella jaksolla kasaan, mutta jätti Veskun melko yksinäiseksi kärjeksi, eikä oikein saatu painopistettä ja peliä siirrettyä vastustajan päätyyn.
Muutamia hyviä tilanteita nähtiin, mutta mitä pidemmälle kellossa päästiin, sen lähempänä oli perinteinen johtoasemapaniikki.

Vastustajan kavennus tuli vapaapotkun päätteeksi, kun ottelua oli vielä 6 minuuttia jäljellä.
Nyt en muista oliko se ennen 1-2 maalia, tai sen jälkeen. Mutta jossain niillä nurkilla Valtteri torjui läpiajon, paitsioansan pettäessä. (selvä jassohan se oli).
Game Saver, sillä viimeiset minuutit saatiin loppujen lopuksi aika helposti pelattua alta pois.
Ihan kivalta tuntui kun pillipiipari puhalsi ylimääräisten minuuttien jälkeen ottelun poikki.

Hieno voitto ja kuten alussa tuli mainittua, otettiin askel lähemmäs kärkeä.

https://www.palloliitto.fi/uusimaa/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2017/miehet?&uusjp17&M35P

Syksy on lähtenyt organisaatiolla varsin hyvin käyntiin. Boxit ja TN ottanut kahdesta pelistä voitot, lisäksi kolmosdivarijengi posrkuttaa kahden ottelun voittoputkessa.

Tästä on hyvä lähteä viikon päästä kaatamaan sarjakärki Nummelan Palloseuraa.
Keväällä jouduttiin tyytymään 0-0 tasapeliin ja ottelun jälkeen NuPS jopa tuuletteli pistettään.
Skouttaus kertoo punamustien edelleen luottavan varsin hyökkäävään pelityyliin jossa 3-4 miestä jää aina roikkumaan puolustuslinjan viereen.
Jään pohtimaan keinoa murtaa vastustajan taktiikka mutta siihen tarvitaan hyvä osallistuminen ensi torstaina, joten käykäähän laittamassa itsenne IN!

24.8. 20:15 Boxit-NuPS (KARAKALLIO TN)

PS. TN treenailee mitä ilmeisimmin ainakin sunnuntaisin nyt syksyllä. Juttelin Ilkan kanssa ja halukkaat mahtuu mukaan. Treenivuoro on su. 19:00 Laaksolahden Tekonurmella.

PSS. Vuosikokousmatka lyöty lukkoon 17-19.11.2017 Kisapaikkana Malaga. Lisätietoa tippuu varmaankin lähiviikkoina. Vuosikokouksen ja perinteisten kisailujen lisäksi, luvassa kenties golfia ja La Liga -ottelun seuraamista. Olisi hienoa saada mukaan iso kööri, uutta sekä vanhaa osallistujaa. Pysykää kuulolla.

Kai

Mitä!? Vain kolmen päivän Malaga! Säälittävää...
Täytyy varmaan lähteä jo maanantaina Damin kautta...

Ville

Pepen ryhmä taitaa lähteä jo lokakuun puolella...

Ville

Aij-jai, näyttäisi hieman huonolta tuo huominen osallistuminen...
Laittakaahan jo valmiiksi infoa vahvistuksille :)

Lue loput viestit

Yhteystiedot

Yhteyshenkilö: Ville Niemioja <ville.niemioja@gmail.com>

Joukkueen johtaja: Ville Niemioja <ville.niemioja@gmail.com>

Kotipelit : Karakallion stadion